Babagan awake dhewe

Shenzhen Hondo Lighting Technology Co., Ltd wis diadegake wiwit taun 2013, yaiku produsen profesional lan eksportir lampu sing dipimpin lan panyedhiya solusi teknologi spektrum sing dipimpin. We sing strictly tundhuk karo ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas. Kita duwe peralatan produksi maju & modern lan akeh bakat teknologi tinggi.
Tanduran majeng anyar kita kalebu 4000 meter persegi kalebu 2 bengkel produksi gedhe lan 3 jalur produksi otomatis lan siji laboratorium IES / EMI / PPFD / LUX standar lan siji kamar tuwa suhu dhuwur standar kanthi 30 meter persegi. Kita duwe 5 mesin SMT kacepetan dhuwur otomatis lan peralatan tes lengkap kayata spektrum nggabungake bal, tester tegangan dhuwur, tester insulasi, tester anti banyu, tester geter lan tester kilat, lsp. Kabeh produk kita disetujoni karo CE, RoHS, QVI, SGS, ISO, ETL, etc.

Rincian
Babagan awake dhewe
Kabar
  • Miturut hukum alam wutah tanduran lan prinsip sing tetanduran nggunakake suryo srengenge kanggo fotosintesis, tanduran filling lamp cahya nggunakake cahya tinimbang suryo srengenge kanggo nyedhiyani s......

    1211-2021
  • Cahya srengenge minangka faktor sing dibutuhake kanggo tuwuh tanduran saliyane nutrisi lan banyu. Nanging saben petani ngerti yen srengenge ora bisa dikendhaleni. Mulane, suryo srengenge gawean wis mb......

    1211-2021
  • Dimangerteni manawa lampu pertumbuhan tanduran minangka jinis luminer khusus, uga dikenal minangka "srengenge buatan". Miturut wutah positif tetanduran, lampu nggunakake dawa gelombang cahya sing pali......

    1211-2021